TOP termékek

A premiumantikvarium.hu induló könyvállományának gerincét egy három generációs családi gyűjtemény adja, 10.000 feletti kötetszámmal, melyet folyamatosan tervezünk feltölteni az oldalra. Nagyszülők, szülők és gyermekek egyedi érdeklődési körének megfelelően hosszú évtizedek alatt gyarapodott a könyvtár állománya. Mindannyian törekedtünk arra, hogy az adott témakörben megjelent összes lehetséges kötetet, minél szebb állapotban szerezzük be, és vigyázva forgassuk. Ennek köszönhető, hogy első kiadások, dedikált kötetek és ritkaságok egyaránt kiváló állapotban maradtak meg a gyűjteményben.

Reméljük, a kötetek új tulajdonosai legalább annyira tudnak majd örülni ezeknek a kincseknek, mint annak idején mi. 

Tárgyik Sándor-Nagy László: Hidegkonyhai szakácsművészet

Tárgyik Sándor-Nagy László: Hidegkonyhai szakácsművészet
Tárgyik Sándor-Nagy László: Hidegkonyhai szakácsművészet
Tárgyik Sándor-Nagy László: Hidegkonyhai szakácsművészet
Tárgyik Sándor-Nagy László: Hidegkonyhai szakácsművészet
Tárgyik Sándor-Nagy László: Hidegkonyhai szakácsművészet
Tárgyik Sándor-Nagy László: Hidegkonyhai szakácsművészet
Tárgyik Sándor-Nagy László: Hidegkonyhai szakácsművészet
Tárgyik Sándor-Nagy László: Hidegkonyhai szakácsművészet
Tárgyik Sándor-Nagy László: Hidegkonyhai szakácsművészet

Húsz éve jelent meg első könyvünk; a Hidegkonyha receptkönyv és technológia. Az idő tájt a hidegkonyhai készítmények fogyasztása közel sem volt olyan széles körű, mint manapság, és a választék is elég szegényes volt. Az akkori könyv tehát ajánlásaival, receptjeivel úttörő szerepet vállalt, segítve a lelkes szakembereket a hidegkonyhai készítmények választékának készítésében és mind szélesebb körben való megkedveltetésében. A munka sikerhez vezetett: a hidegkonyhai készítmények fogyasztása évről évre nő. Az igények ma már előttünk járnak. A fokozódó kereslet, a korszerű táplálkozási törekvések, valamint a fejlődő technika és technológia tehát szükségessé tették, hogy a kiadó egy új receptkönyvet és technológiát adjon ki, amely tartalmazza mindazt ami jó volt az első könyvben, de egészüljön ki a két évtized alatt szerzett tapasztalatokkal, receptekkel, és fogalmazza újra a mai korszerű termelésnek megfelelően a technológiát. E könyvnek célja az érdeklődő háziasszonyok igényeinek kielégítése is. A kötet megírásakor arra törekedtünk, hogy kimerítő választ adjunk a hidegkonyhákkal kapcsolatos szakmai kérdésekre, népszerűsítsük az egészséges táplálkozás korszerű követelményeit. A receptek - támaszkodva a táplálkozástudomány eredményeire - tartalmazzák a készítményekhez szükséges anyagok pontos mennyiségét, és ismertetik az elkészítési módokat, a termelési folyamatok zárt ciklusát, biztosítva a munkafolyamatok gazdaságos megszervezését. A technológiai leírások célszerűek, ami annyit jelent, hogy azok alapján a készítmények a legrövidebb időráfordítással elkészíthetők. Figyelembe vettük azon tényt is, hogy nemcsak a tartalom határozza meg a formát, hanem a forma is a tartalmat. Más az ízhatásuk a vékonyra szelt vagy kockázott, vagy éppen csíkokra vágott alapanyagokból készült ételeknek.

SZERZŐ :
Tárgyik Sándor-Nagy László
OLDALAK SZÁMA :
552
KIADÓ :
Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
KÖTÉS TÍPUSA :
Kiadói keménykötés
KIADÁS HELYE :
Budapest
MÉRET (cm) :
24x17
KIADÁS ÉVE :
1 983
ÁLLAPOT :
szép
980 Ft
Utoljára megnézett